torsdag 2. mai 2013

Smooth is


Hils på denne, lille fargerike gjengen, her a´! -Proppfulle av antioksidanter og C-vitaminer og annet snask, 6 stk isformer i de fineste farger til den nette sum av 20 kr funnet på TGR her i Drammen!

Jeg har dilla på smoothies, og Oscar har dilla på smoothie-is. - Året rundt! Det er fint for oss begge, for det blir fort en smoothie eller to i løpet av dagen, og "restene" heller jeg på små isformer- og slik har vi alltid fryser´n full av sunne, små is! Da er det helt greit å ta seg en is akkurat når man vil, som mellom-måltid eller rett og slett som kos!

Man trenger ikke å ha kjøleskapet fullt av frukt til enhver tid for å lage god smoothie- du kommer langt ved å alltid ha noen frosne bær tilgjengelig, litt vanilieyoghurt/kesam, en skvett juice og en banan.
En kiwi, melon, ananas eller mango gjør den bare ennå bedre! Jeg slumper som vanlig i vei, synes yoghurt gir en litt rundere smak, og "tynner" den litt ut med en skvett juice.

Jeg synes Cevita sine "Naturlig eplemost", og "Ferskpresset appelsinjuice"er de beste, og er en veldig god base. Kombinasjonene på isen ovenfor er blåbær/appelsinjuice/banan/honningmelon/ vaniljekesam-, og jordbær/eplejuice/kiwi/banan/vaniljekesam

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...