fredag 3. august 2012

3 ÅR- Hurra for Oscar!

Hurra for den kjære, lille gutten vår som er så livlig og glad!!! Tenk at det er 3 år siden Oscar kom til verden i rakett-fart og snudde hele vår verden på hodet! -Til det bedre! Jeg hadde aldri trodd at tre år kunne gå så forferdelig fort, samtidig som det er akkurat som om han alltid har vært her, og det er utenkelig å se for oss livet uten lille O. Tre år har gått siden vi plutselig sto forvirret med det lille nøstet i armene våre på sykehuset og lurte på om han virkelig skulle være med oss hjem når de klønete fingrene våre såvidt kunne bytte en bleie- til de siste årene som har vært fulle av små og store øyeblikk.

Vi har heiet frem de første skritt og jublet over små tenner som har poppet frem, fulgt deg til første dag i barnehagen og de store skritt ut i verden på egenhånd- til utallige ørebetennelser, timer på legevakten, og søvnløse netter som plutselig er glemt! Og nå er han en stor gutt som synes is og tomatsuppe med makaroni er det beste i verden, er veldig opptatt av lastebiler og gravemaskiner- og spør og lurer på så mye rart;

-Som om hvorfor akkurat Tirsdag må komme etter Mandag, hvorfor "Store Maskiner" ikke er på Barne-TV når det er sommerferie, hvorfor vi ikke bare kan ha kruttonger til middag hver dag, hvorfor sneglene går så sakte og vi så fort, hva slags hus Hufsa egentlig bor i, og hvorfor det er bilde av "Bernt og Erling" på bleiene til Herman. Du undrer deg over alt mulig rart, og utfordrer meg hver dag; jeg må vri hjernen min, forsøke å finne gode svar, forklare alle slags saker og ting, sette grenser, rose, skille mellom rett og galt. Hver eneste dag er full av kjærlighet og glede, men også tårer, trass og utfordringer. Men én ting er sikkert: å få være mammaen din er en fantastisk gave og en reise som jeg er så heldig å få være med på- jeg er uendelig glad i deg langt inni morshjertet mitt, og gleder meg over hver eneste dag sammen med deg, lille venn! GRATULERER MED DAGEN!!2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til Oscar :) for en skjønning!
  flotte bilder og flott skrevet!

  Ha en fin fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint skrevet! Sitter her og griner! Er så glad i den lille spirivippen! Håper å få feiret han sammen med dere neste år! Stor klem fra tante!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...