mandag 24. september 2012

Work in progress: Vinterhage

ETTER:
FØR:
Vinterhage/ utestue/ kontor/ musikkrom/ arbeidsrom.
Meningen med dette rommet er at det skal brukes som et slags kreativt kontor, eller hobbyrom til alt fra foto, musikk, sying, tegning, maling, skriving, blogging og annen kreativ virksomhet. Men frem til i sommer fungerte det mest som et skikkelig roterom/ oppbevaringsrom for alt mulig rart som ikke hørte noen steds hjemme..

Tidligere i sommer fikk vi endelig brettet opp ermene og begynnt på dette rommet også. I første omgang med et nytt strøk maling på både gulv og vegger- og nok en gang valgte vi "Chi" på vegg og "Sten" på gulv. Og praktiske hyllesystem med tilhørende skrivebord i Ikeas "Expedit"- serie.

Rommet har en fabelaktig fin utsikt over byen, men har dessverre den ulempe at det er glohett sommerstid og iskaldt vinterstid, så foreløpig står prosjektet litt på stedet hvil fram til våren og vi får klekket ut hvordan vi skal få dette rommet brukbart hele året gjennom. (Store vinduer har sine fordeler og ulemper, alt ettersom, og rommet er ikke isolert underifra eller i veggene. Døren ut til verandaen er også ganske gammel og trekkfull...)

Inspirasjonen er hvertfall på plass, og denne gangen har jeg latt meg inspirere av Blooimingvilles Autumn-12 katalog, kanskje fineste fra Blooomingville EVER, jeg kunne flyttet rett inn i denne katalogen! Elsker absolutt ALT ; møblene, detaljene, nipset, stylingen, fargepaletten, kontrastene..... Du kan se katalogen HER!

Photos by Bloomingville

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...