torsdag 6. september 2012

Surf`s up!

Sjekk disse gutta her, `a!!!

Livet er ikke lett for den som er kresen, og siden mangelen på "det rette" å ha på veggen rett og slett har uteblitt, har stueveggene forblitt like skrikende hvite og tomme siden vi flyttet inn for 3 år siden.
Forrige uke fikk deler av familien flytte opp på veggen i selskap av fargerik tape, og her forleden ramlet jeg jaggu over dette bildet fra Palma Interiør på Hus&Hage her i Drammen. Til halv pris attpåtil- det er hva jeg kaller et skikkelig kupp!!!
Jeg kan bare snakke for egen del, men mener det jeg velger å ha på veggen bør ha en viss betydning. Og siden noen her i huset er litt over middels dedikert til surfesporten er dette bildet en fin hyllest til surfekulturen! - I skikkelig old-school stil med badedrakter og badehetter (!) på hodet. Men god, gammeldags hang-loose stemning går visst aldri av moten, og her er et lite bilderas fra søndagens surf på Saltstein:

Newschool? Nopes! Disse gutta er definitivt av den gamle skolen!
Vi pakket bilene fulle av surfbrett, grill, mat, bøtter og spader, og tilbragte årets siste sommerdag med gode venner på surfspot Saltstein, Larvik. Surfeglade Pappaer fikk surfet fra seg, og glade, små barn fikk bade på stranden, leke i sanden, grille pølser og laks, løpe etter bølgene, og nyte siste rest av sommeren for i år. Det siste bildet er tatt samme sted ved en tidligere anledning.

5 kommentarer:

 1. Morsomt bilde som var kommet på veggen :)
  Og det nederste bildet var utrolig kult! Vet ikke hvor mange bilder jeg tok som "skulle" bli sånn ca sånn da jeg var i Australia for noen år siden. Endte med å kjøpe et...
  God torsdag til deg :)
  Ingrid

  SvarSlett
 2. Tusen takk! veldig fornøyd selv:-) Ang. siste bildet er det tatt med en lånt telelinse i 20 000 kroners klassen, he he:-) Mitt 50 mm objektiv som de andre bildene er tatt med stakk ikke helt til i samme liga med andre ord. Bildet er tatt av samboeren min, og vi vurderer å få dette opp på veggen også etterhvert!

  SvarSlett
 3. Fin fint bidrag!
  Tvi tvi i utfordringen hos NIB :)

  også må jeg jo tilføye: STILIGE bilder du deler ♥

  Fin fin kveld til deg

  SvarSlett
 4. Hejsa,
  Jeg var i helgen på visit hos norsk familie i Helgeroa og forsøge at finde surf-spottet Saltsteinen, men uden held.
  Har du mon mulighed for at fortælle mig præcis hvor man finder det?:) De bedste hilsener Mette

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...