tirsdag 23. juli 2013

Postkort fra Frankrike

Hei på dere! Vi er i Frankrike og koser oss værre enn værst i den lille, koselige byen La Napoule litt vest for Cannes! Litt utfordringer er det alltid med små barn i varmen- som forøvrig var oppe 34,5 grader i dag, men vi storkoser oss og jafser i oss alt hva Frankrike har å by på i store porsjoner! Ved siden av å bade til vi blir blå på leppene har vi rukket å se oss litt om langs rivieraen og  farter rundt i vår lille leiebil! Vi har alt rukket en shoppingdag i Cannes ( i øs, pøs troperegn...) en utflukt vestover mot St. Tropez der vi rigget oss til på en strand i St. Rafael, en middag i Antibes og en dag i Valbonnes små, koselige smug og gater! Flere utflukter står på agendaen, og ennå skal vi være en uke til! Så sitter du på noen hotte rivieratips så for all del kom med dem! 
3 kommentarer:

 1. Ååh så herlig! Bor dere i hus eller på hotel? Vi var der i måneds skiftet juni/juli og jeg vil bare tilbake!! Vi bodde i Mondelieu, nydelig plass det og. Vi var på utflukt og havnet en dag i en liten landsby laangt opp i en fjellside. Helt utrolig trangt og nydelig. Vi kjørte bare forbi med bil for det var sent når vi kom, men vil gjerne tilbake å traske litt!
  Du kan lese og se bilder her: http://aflekthome.blogspot.no/2013/06/volterra.html
  Om du drar dit må du ta bilder og dele!! :)))
  Kos dere videre! <3 klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ser ut som en drøm :)
  Kos dere videre!
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Herlige bilder. :)
  Vi kom nettopp hjem fra ferie, 10 dager på Korsika og 10 dager i Nice. Deilige Frankrike!!! :)
  Et tips kan være Marineland i Antibes. Det er en sjødyrpark med bla. haitunell, akvarium, isbjørner, pluss mange show (bla. delfin og spekkhogger) å se på. Supergøy for barn i alle aldre og foreldre også. ;) Drar dere til Nice vil jeg anbefalle å finne heisen (gratis!) som går opp til Le Chateau, nær gamlebyen. En liten høyde midt i byen med fine lekeplasser og god utsikt. Og ikke minst litt lufting i varmen. :)
  Kos dere masse videre på ferie.
  Hilsen Inger-Lise

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...