torsdag 4. juli 2013

Hadet på badet!

Bloggen har ligget litt i dvale siste tiden, og det skyldes at jeg og gutta boys befinner oss på en øde øy ute i Oslofjorden helt uten moderne fasiliteter som strøm, vann og trådløst nettverk, mens vår flinke handyman- og håndverker-Pappa er hjemme i Syrinveien og pusser opp badet! Eller total- renovere blir mer riktig å si!
Hittils har det blitt revet både gulv og vegger, rommet har blitt strippet for dusj og vask og annet baderomsinventar, rupanel og våtromsplater er satt opp i tillegg til mye, mye mer!
Gleder meg til å vise dere både før, underveis og -etterbilder, ho ho- hold dere fast...!!!!

Kommer nok neppe til å savne vårt nedsenkede boblebadekar nede i gulvet (!), det stilige, brune pålimte skips-deck gulvet, diskodusjen som minner mer om en tidsmaskin eller romrakett- utstyrt med både fjernkontroll, høyttalere og fargerike lys i taket (!!), kommoden fra Skeidar i ekte Bombay-stil med påsatte, rustne salatboller fra Blaafarveværket oppå som fungerer som servant (!!!)
 Ei heller de utallige hybelkaninene på størrelse med geitebukker som er umulig å komme til med støvesugeren i alle mulig kriker og kroker på det som om ikke er Norges styggeste, men om mulig kanskje kunne hentet hjem prisen i kategorien "Norges mest ufunksjonelle bad"!

Av den ironiske snerten som kanskje kan spores mellom linjene her, bør det være nokså klart og tydelig at det ikke er min smak som en gang har fått regjere her, men som er igjen fra tidligere eier. Og nå var det på HØY tid å brette opp ermene og kaste seg over dette rommet også, fortsettelse følger....!

2 kommentarer:

 1. Oi da, det hørtes litt tvilsomt ut det badet ja, skulle gjerne sett bilder av det også, hehe :)
  Men tenker det sikkert blir kjempe stilig snart :)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. *ler*
  Hørtes ikke helt ut som drømmebadet nei..
  Men det blir sikkert snart kjempeflott! Gleder meg til å se :)
  Nyt sommeren så lenge!
  - Ingrid

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...