torsdag 11. juli 2013

FØR- bilder fra badet

Jeg lukker øynene og hopper i det og drister meg til å vise dere noe så uestetisk som badet vårt FØR den store oppussingen/ forvandlingen begynnte for knappe to uker siden!
Og jeg kan love dere det har skjedd saker og ting siden den gang, foreløpig er litt av prosessen dokumentert gjennom "minibloggen" Instagram, dere finner meg på @syrinveien3

Skroll deg ned et par innlegg og les om mitt forhold til badet, og her er altså beviset på at dette var skrevet helt uten overdrivelse-både skipsdeck-gulvet, det nedsenkede boblekaret, tidsmaskin-diskodusjen i hjørnet og Bombay-kommoden fra Bohus med salatboller oppå har faktisk eksistert.....!

Bildene får nesten tale for seg selv. Og etter 4 år med daglig smerte for mitt estetiske øye er det veldig fint å se at det endelig blir nytt, og at vi kan si "Hadet på badet" til dette badet en gang for alle! Og jeg kan love at det nye at badet blir ganske annerledes- underveis-bilder kommer opp!
Der kabinettet står nå blir det dusjhjørne med skyvedører. Badekaret er selvfølgelig fjernet opp fra gulvet og hullet støpt igjen. Der den brune kommode-servanten står vil det stå en enkel servant på 80 cm mot døra dere ser til høyre. Så vil det komme et innebygget badekar i hjøret mot venstre, som strekker seg langsmed vinduet. I hjørnet på det nederste bildet vil det bli en innebygget løsning for kommode med hyller over,  kledd i hvit mosaikk. Tilsvarende løsning for servantskapet også, som får et stort "innemurt" speil over- for litt "hotell-feeling";-) Vi har valgt plassbygde løsninger fremfor ferdig baderomsmøblement. Forøvrig blir det 30x60 Marazzi fliser i fargen "Puro Blanco" på vegg, og samme flisen i 60x60 på gulv. Dette er en lys, off-white, matt flis som jeg tror blir fint mot hvitt, som for eksempel til servanten, som blir denne og hvit mosaikk på de innebygde løsningene for å bryte opp litt! Jeg gleder meg til å style med detaljer som kurv og strå, denne lampen, også i hvit- og freshe, nye hvite håndklær!


2 kommentarer:

  1. Ooo, det blir spennende å se resultatet!

    SvarSlett
  2. wow!
    For en koselig blogg du har, her må jeg følge videre :)
    Klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...