søndag 16. juni 2013

Run&relax

Jeg er bitt av løpebasillen om dagen, og en lang løpetur i skogen er den beste starten på dagen jeg kan få! Da får jeg masse energi og overskudd utover dagen- jeg er satt sammen slik at jeg får mer energi gjennom å gi av meg selv gjennom fysisk aktivitet.
Jeg har et konkret mål å jobbe mot, og etter uker og måneder er dette målet endelig innen rekkevidde! Derfor unnet jeg meg selv en liten klapp på skulderen i form av noen freshe treningsklær fra det norske løpe/yoga-merket Run&Relax som hadde sommersalg med svært hyggelige priser!
Coral dipdye tights, Yoga-BH og en lang, deilig løpetopp ble med hjem i handleposen etter Run&Relax sitt før- sommersalg.
Det er en stund siden jeg har gjort Yoga, og gleder meg til å starte opp til høsten igjen med denne tightsen på! Enn så lenge er den ganske fin å slaske rundt med hjemme etter en lang økt!
Nike Flyknit One+ er en superlett løpesko jeg har fått stifte godt bekjentskap med denne våren!

Å løpe i slike fine omgivelser gjør meg glad! Og den gode følelsen etterpå er med på å gi det store kicket som gir meg lyst til å løpe igjen og igjen!


Noen faktorer jeg har hatt for å lykkes med treningen:

* En app som tracker, logger og ikke minst pep-talker underveis i økta. (Jeg har brukt Endomondo som jeg er veldig fornøyd med. RunKeeper og Nike+Running er lignende apper.)
* Masse god og motiverende musikk på øret, og Iphone-case til å ha på armen.
* Noen nye, freshe, lette joggesko (rart hvor motivert man kan bli av noe skikkelig fett utstyr!)
* Finne treningsformer en faktisk liker! Ski og løping har vært mine.
* Ha noen mål underveis. Holmenkollstafetten og markakarusellen her i Drammen har vært mine mål å strekke meg mot.
* Sist, men ikke minst og faktisk aller mest av alt; finne seg noen gode venner som er på samme vei som seg selv!!! I vinter var vi en gjeng jenter som gikk på ski 2-3 ganger i uka, og utover våren har jeg trent med venninner som liker å både løpe og trille barnevogn i bratte oppoverbakker. Heldig er jeg også som har både familie og naboer som også er glad i å holde seg i form- ingen unnskyldningfor å slippe unna, og det er rart hvordan en pusher seg litt ekstra sammen med andre!
     
                                                                                           //Innlegget er sponset. Av feriepengene. Ho-hoooo!
1 kommentar:

  1. Fiint treningstøy! Jeg er endelig på gang selv etter å ha vært mer eller mindre bekkenløs i lange tider.... Fine tips, fikk meg til å tenke på å dra frem Nike+ igjen- det er jo så motiverende.

    Ha en fin søndag!

    Mvh Liv M

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...