søndag 2. juni 2013

Når syrinene blomstrer i Syrinveien 3..


...er det lite som er finere! For veien vår lever virkelig opp til navnet sitt, her står gamle syrinbusker i alle slags farger side om side! Og jeg skal faktisk innrømme at gateadressen (barnslig nok..) var noe  av det jeg forelsket meg i da vi, 
(eller les: jeg) bestemte at vi skulle kjøpe Syrinveien 3. 

Høygravid, redebyggende og alene (!) på visning sammen med mor og svigermor kjøpte jeg kanskje leiligheten vår her i dette huset mer med hjertet enn hodet- i Syrinveien skulle jeg bo, sånn var det med den saken! Noe jeg er veldig glad for i dag, og i ganske nøyaktig 2 korte uker i løpet av året kan jeg nyte akkurat dette! 
Syrinene som henger i store klaser utenfor vinduene, nye finner veien inn hver dag, og fyller hvert eneste rom i huset med den herlige duften sin!

2 kommentarer:

  1. Åh, syrinblomstringen er bare så altfor, altfor kort! Men det er fantastisk og intenst mens det står på. VIRKELIG! Jeg regner med dere har enorme mengder av dem med slikt et gatenavn...! :-D Lykke til med badeoppussingen! Håper dere er like heldige med håndverkerne som vi har vært! :)

    SvarSlett
  2. Her var det mye fint! Legger meg til som følger, så finner jeg veien tilbake til Syrinveien.. Enig i at det var et koselig navn! Og for noen nydelige syriner..!

    Hilsen Turid

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...