fredag 19. oktober 2012

Sofa 4 sale! SOLGT!

Siden vi har blitt 4 i familien måtte vi erkjenne at denne fine sofaen som har vært med oss helt siden vi flyttet inn hit i Syrinveien 3 for tre år siden rett og slett har blitt for liten, og ny og litt større sofa er bestillt og på vei..

Sofaen er av merket Furninova, og ble kjøpt på spesialforretningen for sofaer Sofasogood i Oslo i 2009. Nypris var kr. 14 000,-  og vi selger den nå for 4 000,-  Modellen er visst utgått fra sortimentet men minner veldig om denne! Dette er en 3-seter med chaiselong mot høyre i fin lounge-stil med brede armlener. Trekket er avtagbart/ vaskbart og fargen er mocca- brun. Den er i svært solid/slitesterk kvalitet, lett å rengjøre med en våt klut, og ikke minst veldig god å sitte i! Den er 210 cm lang, 88 cm bred, og chaiselong- delen er på 140 cm.

Trenger du en ny sofa, eller kjenner du noen som trenger en brukt sofa til hybel, hytte, kontor, kjellerstue eller lignende så tips gjerne i vei! Pris kan diskuteres ved snarlig avgjørelse. Send mail til: benodegaard@gmail.com


Blir hoppende glad om du kunne hjulpet meg få solgt den ved å like eller dele denne lenken på Facebook! Riktig god helg, jeg går inn for å rigge meg til i nettopp denne sofaen med obligatorisk smågodis til Gullrekka:-)
3 kommentarer:

 1. Vi er kjempe fornøyde med sofaen :) Utrolig fin er den og:) Tusen takk for det:P Håper dere har fått eller snart får den nye så dere ikke må sitte på gulvet så lenge;) hehe...

  SvarSlett
 2. Så bra du er fornøyd;-) Ser ikke ut som om vår er klar før neste uke eller den etter der, så her lever vi på gulvet...Men det funker faktisk veldig fint! Vi er glade for at sofaen fikk et fint, nytt hjem!!

  SvarSlett
 3. Uff litt synd det tar så tid med sofaen men veldig bra det går bra forde ;) Tusen takk for en fin kommentar på min side (er jo helt ny på bloggfronten)
  Nå har jeg planer om å male her i stua så sofaen passer enda bedre her inne :) Er super fornøyd hele gjengen her :) Katten vår har fått en egen plass i sofaen på teppet, ser ut som til og med hun elsker sofaen :) hehe :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...