torsdag 11. oktober 2012

Bright like neon love

Akkurat nå har jeg seriøse oppheng på neonrosa. Det kan derfor godt tenkes at jeg om noen måneders tid ikke bare spyr av fargen men bokstavelig talt spyr neonrosa, men det får så heller bare være- for akkurat nå får jeg ikke nok, og merker at fargen til stadighet har det med å snike seg over dørstokken.

Siden jeg tross alt lever med 3 gutter er dette kanskje en måte å uttrykke min femininitet på, hva vet jeg... Foreløpig har ingen klaget....
Kaffebeholder fra Bloomingville//Bolina
Papirball fra Bolina
Washi-tape fra mt tape//Bolina, 13tretten
Telysglass i tynn keramikk fra Bloomingville//13tretten
Neonrosa genser fra H&M Trend
Neonmaling fra Søstrene Grene til den nette sum av 22,- (Som snart skal brukes til et litt kunstnerisk prosjekt jeg har tenkt på lenge...)
Tilogmed oldefar på veggen er innrammet i rosa neontape!
Retropapir fra Rie Elise Larsen//13tretten og neonfarget hyssig (ja, tenk- det finnes det også!!)//TGR
Lar meg inspirere av covrene på siste utgavene av Kamille Idéer og ELLE Dectoration. (Legg forøvrig merke til at et hjem her i Drammen er besøkt i sistnevnte!)
Kommer heller ikke unna disse fløyelstrukkede kleshengerne fra Søstrene Grene jeg sikkert har vist frem et dusin ganger før. Neonrosa de også selvfølgelig:-)
Og tro det eller ei, den skiva som definitivt har snurret flest ganger på mitt stereoanlegg i løpet av livet er Cut Copys "Bright like neon love".
 Og da passer det jo fint å rocke litt rundt i stua til denne:3 kommentarer:

  1. Oh, eg e akkurat på samme kjøret! Neonrosa e bare kult, enkelt og greit :-) Fin blogg, eg har lagt meg som følger! Fin kveld te deg :-)

    SvarSlett
  2. kjempefin blogg! God helg til deg og den fine familien din :)

    SvarSlett
  3. Herlig neonrosa, råkult! Kjenner jeg må ha litt mer - hihi!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...