torsdag 24. mai 2012

Nytt familie-medlem og ny uke fra Instagram

Endelig kom lillebror som vi har ventet så lenge på! Lucas kom med go´-været, syrinene og liljekonvallen- og endelig er vi hjemme etter noen varme (og klamme!) dager på sykehuset! Gleden er stor over å ha fått en frisk og fin liten gutt, og jeg logger av noen dager for å bare nyte dagene med min lille familie-  disse dagene som går så altfor fort og som aldri kommer tilbake.. Jeg skal sørge for å kose meg i det fine været, unne meg en is eller fem, bli kjent med vårt nye familiemedlem og snuuuse inn duften av nyfødt.Viser noen bilder fra uka som gikk, og kommer helt sikkert til å oppdatere Instagramen! Følg meg gjerne på @benode!Var absolutt ikke forberedt på å gå så lenge over tiden og humøret har mildt sagt vært opp og ned. Uken som gikk har derfor vært litt som 17. Mai- været: fra skiftende byger til regn og strålende sol. - Det har vært tårer, latter og frustrasjon om hverandre. 
17. Mai feiring i Solbakken Barnehage, leker, pølser, kaker og is. Og en liten gutt med norsk flagg som helst ville slippe å i toget..
17.Mai frokost hos gode venner som inkluderte mengder av sterk kaffe og relativt høyt lydnivå. Representert av både 17.Mai trompeter og bass-gitar;-)
Lunch på United Bakeries i godt selskap og med en bombe av en kaffe: Is- mocca-shake med skjokoladesaus og krem!
Syrinene blomstrer i Syrinveien! Så kom liljekonvallen, varmen, og endelig kom Lucas også!
På italiensk isbar med Mommo&Max
Lille, store Lucas veide 3890 g og 50 cm lang, og kom som forventet i rakett-fart på bare 3 timer- hele 8 dager etter termin! Oscar synes det var veldig stas å bli STORE-bror. Veldig stor er han!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye!
  Nydelig gutt!

  SvarSlett
 2. Blir rørt til tårer!!! Gleder meg sånn til å hilse på!!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Nydelig liten gutt!
  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...