fredag 18. mai 2012

Syrinveien 3- før og nå:

De siste tre årene har vært preget av iherdig og tidvis konstant oppussing, og venner og familie har ristet på hodet etterhvert som vi har gått løs på rom etter rom. For i tillegg til helt nødvendige tiltak som utskiftning av vinduer, maling av selve huset utvendig og oppgradering av ute- arealene osv. er det omtrent ikke en eneste krik eller krok som har fått være uberørt av penselstrøk og malekost!
Da jeg tok backup på Mac´en her om dagen, bladde jeg meg litt bakover i "gamle" album, og fant disse bildene fra sommeren 2009 da vi flyttet inn, og måtte bare dele de med dere! For som dere ser av bildene, er det kanskje fler som deler min mening i at det var i overkant mye brunt, og mange liter lys maling har vært helt, helt nødvendig!!!! -Før og etter- bilder er alltid gøy, så i dag viser jeg disse:
Mange ristet nok på hodet i sitt stille sinn da vi forbarmet oss over dette gamle "kråkeslottet", men heldigvis så vi en liten perle med stort potensiale, som etter mange, mange liter maling og timer med egeninnsats har vist deg å være en liten uslepen diamant:-) 
Da vi gikk på visninger den våren vi kjøpte leiligheten her i Syrinveien, så vi etter noe vi kunne forme litt selv uten å være et totalt oppussings- objekt, fremfor noe relativt nyoppusset som kanskje bar preg av andre menneskers smak og valg av innredning.
Når jeg ser tilbake på disse bildene er det kanskje kjøkkenet som har gått gjennom den største forandringen. Vi har ikke byttet kjøkken, men malt fronter, gulv, vegger, skiftet håndtak og knotter, lagt nye fliser og skiftet ut noen av hvitevarene. Hold dere fast:
Straks vi er ferdig med et rom, er det alltid et nytt som står for døren! Jeg blir stadig spurt om jeg aldri går tom for noe å blogge om, og svaret på det er neida- langt ifra, det er det ingen fare med; både baderom, barnerom, vinterhage, veranda, og mye, mye hagearbeid venter fortsatt på tur- så det er bare å følge med her i 1. etg i Syrinveien 3.
Brunt, brunt og atter brunt....Det var nesten til å bli deprimert av alt det brune.....Nå: Endelig HVITT:

7 kommentarer:

 1. Så fint det ble etter forandringen!! Liker de hvite gulvene, ble ei helt ny stue :) Flinke dere har vært!!
  God fredagskveld til deg og dine.
  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Hvor er det altså bare blevet super flot, elsker bare hvid-malede gulve. Det er utroligt hvad en omgang hvid maling kan gøre ved et helt hjem. Rigtig fedt stil :)

  SvarSlett
 3. For et flott hus dere har!! Likte både før- og etterbildene jeg ;)

  SvarSlett
 4. Å dette var gøy å se! Du har et så fint hjem!

  SvarSlett
 5. Hjemmet deres er vikelig fint! helt nydelig!! Det gjorde mye med hvitmaling, spesielt gulvene og kjøkkeninnredningen fikk virkelig en stor piff av det :)
  Kjempe finke er dere, gleder meg til å følge med videre.

  Klem

  SvarSlett
 6. Likte vel bedre de orginale tregulvene jeg da.... Synes at slike gulv faktisk er finest slik de alltid har vært, om de da har vært umalt. Dette gjelder møbler også synes jeg. Tror folk vil angre på å ha malt alt hvitt etterhvert. Men et fint hjem har du:-)

  SvarSlett
 7. Himmel og hav for noen forandringer. Så utrolig flinke dere har vært til å utnytte og se potensialet. Elsker før og etterbilder! Dette var kjempegøy å se! God helg gil deg - i kråkeslottet! Klem fra Beate

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...