lørdag 12. mai 2012

Betong!Viser et lite bildedryss fra skate-session tidlig lørdag morgen i betong-parken under motorveisbrua her i Drammen. Betong (eller bettong som det uttales her i byen) er et materiale som alltid har facinert meg- også i interiør-sammenheng. Jeg synes det er noe spesielt over dette harde, grå og kjedelige, men urbane og industrielle materialet. Har sett noen skikkelig fine hjem i forskjellige interiørblader der noen har tatt noen dristige men dog så vellykkede valg der betong har vært involvert. Selv drømmer jeg om å bygge mitt eget hus engang i tiden, men blir aldri enig med meg selv om jeg ville gått for en klassisk og nostalgisk stil- eller stramt og moderne med mye innslag av materialer som nettopp betong. Jeg kan se for meg både noen skikkelige fine betonggulv, kjøkkenbenk med en avrundet bar-del i betong, en kul betong-vegg, badekar i betong og en svær peis/grue- også i betong! Mye muligheter med dette materialet, altså! Og facinerende er det å se noen gli mykt og smidig som en katt rundt i betongbuene i skateparken- fint vi har en flink skateboard-pappa som kan kunsten, Oscar blir nemlig aldri lei av å dilte etter- og ekstra stas er det å få sitte på armen og droppe inn i bowlen!3 kommentarer:

 1. http://randomnessbypetchy.com/
  Under DIY på denne bloggen er det lagd noen små ting i "bettong". Jeg har lyst på en grein med betong fot til å henge smykker på.
  Kos deg med resten av ventingen. Håper på glade nyheter snart :-)

  -Ellen

  SvarSlett
 2. så kult innlegg! I like særlig bildet av lille Oscar ved skateboardet oppned!

  SvarSlett
 3. Hi hi- takk, han har akkurat kastet det fra seg i frustrasjon av at ikke får det helt til akkurat som pappa...Vi må ta en tur dit når dere kommer. liten klatrevegg er det og:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...