onsdag 25. april 2012

..Uke 37!

Da var jeg allerede godt ute i uke 37 med det lille knøttet jeg går og bærer på i magen! Uke 38 nærmer seg faretruende fort, og jeg føler på meg at han kan komme når som helst, siden jeg forrige gang fødte i nettopp uke 38. Nesting- faktoren har av den grunn vært relativt høy de siste ukene. Men uke 37 betyr også permisjon, og med det meste unnagjort skulle alt ligge til rette for at mor skal kose seg i det som er igjen av ventetiden. Men allerede etter dag 1 i permisjon begynte rastløsheten å ta overhånd.. 
Da er det godt jeg oppdaget Instagram! Enda et sosialt medie sto ikke akkurat på listen over ting jeg trengte, da jeg føler at hverdagen har nok av tidstyver som det er. Men siden jeg foreløpig har holdt fingrene av fatet når det gjelder både bl.a. Twitter og Wordfeud, kastet jeg meg over denne morsomme måten å både dele, følge og redigere bilder på! Her er altså en smakebit fra mitt instagram-album og uke 37 sålangt, hvor jeg nyter dagene med min lille familie, og de siste dagene som bare oss 3. Følg meg gjerne på @benode.

1. Barne-TV titting etter en lang dag i barnehagen 2."Matlyst på boks" som brødskiver med Nugatti er for småspiste barn. Og med pinnsvin-kopp går også Biolaen ned. 3 og 4. Vi fyller ventetiden med tull, tøys og hopping i sengen. 5. Egenpleie til mor i form av frisørtime og deilige hårprodukter. 6.KOS!

6 kommentarer:

 1. Flotte Benedicte! Ikke lenge til nå... Lykke til med innspurten! -Turid

  SvarSlett
 2. Hi, hi- takk!!Ny blogg? Den må jeg sjekke ut!

  SvarSlett
 3. Hei Benedicte! Lykke til med innspurten, og kooooos deg i tiden som kommer!!

  SvarSlett
 4. Tusen Takk! Plutselig kommer trillende ned med kamera mitt og tar bilder av den nye butikken din når den er oppe og gå! Gleder meg til å se:-)

  SvarSlett
 5. Åh du ser kjempe godt ut!! vakker og gravid!:)

  SvarSlett
 6. Hi hi, tusen takk- hyggelig å høre for akkurat nå føler jeg meg som en blanding av hvalross og elefant.......Ha en fin helg Vicky;-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...