torsdag 5. april 2012

Påske-eggDa var det endelig påske og påskefri for hele familien- påske-eggene funnet frem, kjøleskap og kjøkkenskap fylt opp av godis, og første hjemme-påske på over 10 år for egen del. Men vi skal nok klare å fylle opp denne uka også, selv uten fjell og ski og snø...! Litt gjøremål både inne og ute står på programmet, som sikkert mange andre som velger å ta påskeferien hjemme i år.
Rikig god påske ønskes alle her fra Syrinveien 3- med en liten samling egg, og en syrin-kvist fra hagen- som er på god vei ut i full blomst allerede i begynnelsen av April! 
Små "håndmalte" egg fra Søstrene Grene, som minnet meg om min egen barndom og det glade, pastellfargede 80-tall, påske-egg fra Blafre, Åhlens,  en nostalgisk variant- og det aller, aller fineste som er laget i barnehagen! GOD PÅSKE!!!

3 kommentarer:

 1. Påske-egget fra Blafre er så stilig!
  Men aller best er barnelaget ja:)

  God påske til deg og dine,
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Åhh jeg har lyst på påske-egg og norsk godis. ser så dilig ut.. har ikke spist et skikkelig påske-egg på flere år, siden jeg ikkke har vært i <Norge i påsken på en stund. Sukk!! her spiser man bare ferdige sjokolade-egg skikkelig upersonlig.. det ble skikkelig fint i gangen deres :)

  SvarSlett
 3. Takk!!! Å da skulle jeg spart et til deg! Takk, vi er så fornøyd- gleder oss til å få deg på besøk:-)))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...