onsdag 18. april 2012

Brune gulv som ikke ble grønne, men grå!Overrasket meg selv med å slå til på grå gulv, og ennå mer ved å treffe skikkelig blink i valg av farge! - I tillegg under press, sånn ca. 8 minutter før Jernia stengte! For sånn går det når mor& mann bestemmer seg for å slå seg sammen, og denne gangen slo alliansen til mot min idé om grønne gulv- noe jeg i ettertid er veldig glad for:-)

Magefølelsen skrek og strittet i mot, men det kan av og til lønne seg å gi seg- for resultatet overgikk alle mine forventninger! Er generelt sett litt skeptisk til grått, men denne fargen vi fant i Trestjerner Gulvmalings fargekart viste seg å være helt perfekt! Den heter 5649 "Sten" (S4010-R70B), og er en spennende gråfarge med et hint av både lavendel og due-grå. Ikke for lys-og ikke for mørk, og  i tillegg harmonerer den godt med gulvfargene i rommene på hver sin side; hvitt i stuen- og entreen som nylig har blitt malt i lys mint.
Tipper også fargen blir fin-fin til de hvite Tolix- stolene jeg lenge har ønsket meg;-)

Tips: Er du i tvil  om farge kan du leke deg med farger og "male" gulv med ulike farger inne på Trestjerners Gulvamalings interaktive fargekart. Se link over!

7 kommentarer:

 1. Så fint det ble!! Jeg synes grå tregulv er veeeldig lekkert! :)

  Ha en fin dag!
  -Mari

  SvarSlett
 2. oi oi mor du må slappe av. Sinnes det tar helt av hos dere:) utrolig kult - som vanlig

  SvarSlett
 3. Kjempe tøft :D gråmalte gulv er knall altså (og jeg misunner alle som har sånn tregulv og som tør/orker å male det!) ;) Grattis med kult gulv!

  SvarSlett
 4. det ble kjempe fint!
  Nydelig gråfarge!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fint! Misunner deg også tregulv :) Det SKAL jeg ha i drømmehuset.. må bare finne huset først altså ;)

  Ha en fin fin aften, nyt gulvene :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk, dere- ble superfornøyd:-) Selvom ikke kamera klarer å fange fargen helt 100%. Er veldig glad i mine gamle tømmergulv, men så godt som alle var brune her i syrinveien 3 da vi tok over, så vi jobber oss rom for rom-gøy å leke seg seg med farger! En fin kveld ønskes fra Syrinveien 3:-)

  SvarSlett
 7. Virkelig en lekker gråfarge. Utrolig vanskelig å treffe riktig nyanse, men så bra dere ble fornøyde allerede i første runde. Ser for meg stresset 8 min før jernia stenger, hoho! :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...