torsdag 12. april 2012

Award!

Jeg er så heldig å ha fått to blogg- awards fra to andre fine bloggere- nemlig Camillas Hjerterom og TreToEn. Kikk innom disse for masse fin inspirasjon! Og er kjempeglad for det!!Tusen takk:-) En award fungerer slik: 
1. Man skal linke til den man mottok awarden fra 
2. Svare på 5 spørsmål 
3: Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere som har mindre enn 100 følgere.
 (Awarden er selvsagt frivillig.)

 Spørsmålene: 

Hvorfor begynnte du å blogge? 
Jeg begynnte å blogge den regnfulle og kjedelige sommeren 2011. Etter å selv ha hentet masse inspirasjon fra blogger gjennom mange år, hadde jeg selv lyst til å bidra med min verden her fra i Syrinveien 3- og en stadig økende interiørinteresse:-) Bloggen har blitt et sted jeg kan uttrykke meg kreativt og visuelt- gjennom både ord og bilder. Den har blitt en slags kreativ katalysator i hverdagen. Min søster med bloggen Fjelloghjem var alt i gang med blogging, og en stor inspirasjonskilde og drivkraft.
Hvilke blogger følger du?
Jeg følger bloggene i blogglisten min på høyre side, følgerne mine, og en del moteblogger.
Favoritt farge?
I interiørsammenheng: En hvit base med et vell av farger; jeg er spesielt glad i pasteller, neonrosa, tyggisrosa, mintgrønn, sennepsgul, turkis og lilla- i tillegg til varianter av sølv og skimmer. I klesveien går det (dessverre) mye i grått..
Favoritt film?
Verdens vanskeligste spørsmål. Men glemmer aldri "Forrest Gump". -Amerikas moderne historie fortalt fra et finurlig perspektiv.
Hvilket land drømmer du om å besøke?
Akkurat nå drømmer jeg om en sydhavsøy og er i ferd med å planlegge en lengere tur på slutten av året. Den går enten til Bali/Indonesia eller Sri Lanka. Ellers står både Marokko og California høyt oppe på listen.
Sendes vidre til:

5 kommentarer:

 1. Hadde jeg hatt en blogg, hadde du fått en award herfa også. Fineste bloggen :-) Rekker vi et barseltreff, før den nye skipsrederen kommer? Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Hi hi takk:-) Hva med Ellens kreative blogg...??? Det er faktisk veldig gøy, og du kunne sikkert inspirert med noen av sy-prosjektene dine:-) Om vi gjør!! Permisjon neste uke og vi har ikke mye på programmet!

  SvarSlett
 3. Oi, oi, så kort tid igjen :-) melder deg jeg :-)

  SvarSlett
 4. Yes! Do it! Termin om 4 uker....Og han kommer sikkert før! Gruer meg som bare det! Litt vraltete å komme seg rundt om kring- men veldig god på å feks sitte stille og spise vafler;-) Vi meldes!!

  SvarSlett
 5. Takk for koselig blogaward:) Sien den er frivillig dropper jeg å sende den videre, håper det går bra:)
  Ta gjerne turen innom meg for å ta en titt på min give away:D

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...