torsdag 25. oktober 2012

Årets siste male-prosjekt..


Jeg er ikke villig til å gi meg heeelt ennå, og lenge så værgudene ut til å være på min side for årets siste maleprosjekt, før kost og malingspann blir pakket vekk for denne gang. Jeg satte som vanlig igang med friskt mot og en rull med gråpapir- og så.... kom snøen....Så alt jeg rakk i denne omgang var å ta litt bilder.. Litt vemodig, men samtidig helt greit å kontstantere at møbelet som skal til pers denne gangen definitivt blir årets siste..

Fargeprøve Jotun "Chi", lyserosa washitape fra Bolina, og rull med tynt batikkpapir fra Tine K Home til 29,- som jeg ikke klarte å gå forbi samme sted, og som blir i sentrum av begivenhetene denne gangen! Følg med i Syrinveien 3!


2 kommentarer:

 1. Oi, veldig spennende. Shit, tenk at det begynte å snø du... Woho, fant ut at jeg kan bruke iphone som ruter til macen, nå som vi ikke har nett. Tror ikke det blir nett før til uka. Litt tregt, men da får jeg sjekka litt blogger hverfall.
  Lurer veldig på hva du skulle gjøre med papirrull, tape og maling på et møbel? Jepp, jepp nå er det natta. Ses plutselig:-) Hilsen Kaja

  SvarSlett
 2. SPENNENDE !
  GLEDER MEG TIL Å SE:)
  KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...