lørdag 24. desember 2011

GOD JUL!

Ønsker alle mine kjære venner, lesere, og alle som har vært innom Syrinveien 3 i løpet av året en riktig god jul! Her i huset skal vi som vanlig få med oss både Disney-klassikerne og Askepott, før det blir ribbe, pakker og julekos sammen med nær og god familie. Julaften er en sånn høytidsdag der jeg setter ekstra stor pris på alt rundt meg, reflekterer litt over dette, og automatisk setter ting i perspektiv til forskjellene i samfunnet og verden rundt meg.


Denne bloggen er ment som et lite univers som omhandler hus, hjem, interiør, og i stor grad det materielle og kanskje litt "overfladiske" i hverdagen- og er ikke et sted jeg har tenkt til å lufte så veldig mange andre tanker og refleksjoner som ikke omhandler disse temaene. Men på en dag som i dag- når sølvguttene synger kvelden og julen inn, blir jeg alltid fylt med litt høytidelig stemning. Det er noe som rører seg i meg- og jeg kjenner at jeg heldig som lever det livet jeg lever- trygt, forutsigbart, varmt, godt, med mett mage og tak over hodet og med ting jeg kan glede meg over og se frem til- og at ikke alle har det slik. Jeg tenker spesielt over urettferdighet, forskjeller, på barn som ikke har det godt, på hvordan mennesker behandler hverandre. Jeg tenker også tilbake på året som har gått- på de som har kommet til verden og på de vi har mistet.Likevel gleder jeg meg selvfølgelig meg over det gode; for i dag er dagen vi skal se på julefilmer fra sofakroken, åpne gaver rundt rundt treet med de jeg er glad i, men likevel- i dag går en ekstra tanke til alle som av ulike grunner ikke har muligheten til det samme.

Det har vært morsomt å blogge om Syrinveien 3 i 2011, jeg takker alle som er innom oss, og jeg håper at dere fortsetter å titte innom i året som kommer også:-) Bloggen er for meg en slags kreativ katalysator og det er til stor inspirasjon at mange følger livet her inne! Med dette ønsker jeg alle en riktig god jul og herlig julekveld!


3 kommentarer:

 1. ååå så koselig! Takk for fine ord!

  SvarSlett
 2. God jul kjære deg.
  Klemmer fra små og store i det gule huset nesten i skogen :-)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer og riktig god jul til dere også:-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...