torsdag 1. desember 2011

1. Desember

Vil tipse alle om at i dag er siste sjansen til å få 25% på alt i hele butikken hos Home&Cottage. Du må bare printe ut invitasjon her. Jeg benyttet meg av sjansen og føk avgårde til butikken på Gulskogen Senter i går kveld. Hadde lenge ønsket meg både teppe og pute som endelig ble mine!

Det var en spent og glad liten kar som fikk åpne første pakke i adventskalenderen i dag, men som likevel ble litt skuffet over at det ikke gikk an å pakke opp alle på én gang. Den er nemlig full av både nyttige og helt unyttige ting; tannbørste, tannkrem, smokker, nissedrakt og Lucia-kjortel- til små biler som sikkert går i stykker med en gang. Men selve kalenderen har levd en stund; den ble brodert til meg av Mamma Julen 1983- med kjærlighet i hvert sting, som det heter. Ingen jul uten, jeg krevde å få min hver jul til jeg var tjue- og nå har den altså gått i arv, så det kan jo bli noen år med pakker framover..


Pute fra Tine K Home, og hånd-vevet teppe i lys beige  ull. Teppet har for øvrig en "Care&Fair"- label som betyr at produsenten i India tar avstand fra barnearbeid og jobber for rettigheter og velferd for barna og familiene til veverne i teppe- industrien.
2 kommentarer:

  1. ååå så søt se de små fingrene... føler meg flau over vår haribo kalenderen

    SvarSlett
  2. Å, jeg vet om noen som hadde laget pakkekalender om dere skulle vært her hele desember;-) Neste år... Da får vi gå på søstrene grene sammen og begynne i juli, 48 pakker- jeeez......

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...