fredag 30. september 2011

SCRAP!

Anbefaler alle interiørfrelste med sansen for litt god, gammeldags klipping og liming  å lage seg en scrap-book! For noen år siden bodde vi i verdens minste, men koseligste leilighet på Uranienborg i Oslo. Leiligheten var en gammel, klassisk Frognerleilighet-  med stukkatur, rosett i taket og sjakk- mønstret hall.

Siden vi leide og ikke eide, drømte jeg på den tiden om noe som var mitt eget- en vegg jeg kunne male akkurat når jeg ville, å kunne spikre inn en spiker uten å måtte spørre. Og slik ble scrapbook- prosjektet til!
Plassen begrenset hvor mange gamle interiørblader med gule post-it lapper i jeg kunne spare på, så før jeg kastet klippet jeg ut all inspirasjonen min.

4 år senere eier jeg min egen leilighet i en tomannsbolig med hage, men man blir visst aldri fornøyd…For drømmer jeg om å bygge mitt eget hus, lage løsninger akkurat slik jeg vil.. Og på den måten fylles scrapbooken stadig opp på nytt! 
3 kommentarer:

  1. ååå du er inspirasjonen selv!!! Så koselig innlegg.

    SvarSlett
  2. Åhh scrapbook er så koselig. har aldri ro på meg til å begynne på slike ting. skulle ønske jeg hadde.. savner ditt tøffe badekar- hehe :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...