onsdag 7. september 2011

NIB-utfordring: Høst-følelsen:

Slenger meg på min første utfordring på NIB sånn helt i siste liten, nemlig September-utfordringen "Høstfølelsen". Er det ikke slik at kreative sjeler har et eget gen som nettopp heter.."i siste liten"...? Her har jeg hvertfall forsøkt å tolke høst-følelsen på min måte: Jeg er glad i alle årstider, høsten inkludert, men blir alltid i litt melankolsk sinnssteming når en årstid er ved veis ende, en epoke er liksom over..  Høsten for meg er inne i regnværet, med telys, og alle former for lykter og lys, kanelboller, Belle&Sebastian på CD- spilleren, og- bøker! Siden jeg hadde mål om å komme meg gjennom "de store russiske" i løpet er året ligger både Dostojevskij, Tolstoj & Co. og venter... Godt jeg nettopp er ferdig med litt "lettere" saker, avsluttet akkurat Karin Brunk Holmqvists hysterisk morsomme "Potensgiverne" og "Rapsgubbene". Anbefales! Her er hvertfall mitt bidrag. God høst!!
6 kommentarer:

 1. Nydelig oppstilling av høstlige detaljer :D Likte godt den turkise lykten :)) Lykke til ;) klem fra AM

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å høre! Ja, lykten er jeg så glad i, den ble kjøpt på min gamle favoritt, Kvist i Oslo, og skulle inn senere og sikre meg en lik i kremhvit var butikken plutselig vekk...Må lære meg å slå til! Takk og takk:-)

  SvarSlett
 3. Likte VELDIG godt bildene dine!!
  Lykke til!:)
  Janni
  -som desverre ble akkurat for sein denne gangen...:/

  SvarSlett
 4. Så utrolig hyggelig å høre!Fikk meg portrettlinse i går så disse bildene var "forsøkskaniner", kamera får ta æren:-) Ergelig...Typisk meg å ikke rekke slike ting, men man får trøste seg med flere sjanser kommer!Tusen takk;-)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder og supersøt blogg. Lykke til i utfordringen :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...