tirsdag 26. februar 2013

Rom for rom: Soverom

Her i Syrinveien er ting stadig i forandring, så mye har sikkert skjedd siden jeg har vist frem hvert enkelt rom. Derfor jeg tenkte å invitere dere inn på en ny "runde " rom for rom hjemme hos oss, så kanskje vi får det siste sparket i baken vi trenger for å brette opp ermene og ta fatt på rom som fortsatt står på oppussings- planen for 2013; vinterhagen skal ferdigstilles som "arbeidsrom/kontor", gutterommet skal bli nytt, og bad, toalett og entré skal total-oppusses. Gleder meg!

Men i dag begynner jeg med soverommet, som er et av mine favorittrom; stort, lyst, luftig, og ikke minst hvitt! Og så er jeg veldig glad i den gamle ovnen i hjørnet som er med på å tilføre rommet det lille ekstra selvom den ikke lenger er i bruk:
Gulv og vegger malt i Jotun "Chi", på gulvene brukte vi Trestjerner Gulvmaling. DIY klesskap og  polkadotts på veggen, hjemmelaget knaggrekke, smykkeheng og klesheng i drivved. Stol malt pudderrosa,  kommode malt "Ozon", og skap malt "Chi" med batikkpapir fra Tine K Home. Lamper og oliventre fra IKEA, krakk fra Åhléns og sengeteppe Anouska.

3 kommentarer:

 1. Lekkert og lyst. Og ovnen er dødsfin!
  Her kunne jeg fått kvalitets søvnen min også ;-)

  SvarSlett
 2. Så lekkert og originalt soverom!
  Gøy med en rundtur hjemme hos deg :)
  Ha en fin onsdag!
  Ingrid

  SvarSlett
 3. For et fantastisk fint rom! Gjennom bildene skaper du et inntrykk av en stil som er gjennomført samtidig som den er avslappet og leken. Nydelig!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...