fredag 4. januar 2013

Hytta!

Vi elsker å være på fjellet! Og vi er så glade i Beitostølen! Derfor er vi veldig glade for- og føler oss utrolig takknemlige som har en splitter ny hytte akkurat her- og det beste av alt; her er det plass til alle 10 i vår "lille" familie. Hytta har vært familiens store prosjekt de siste par årene, der alle har vært involvert og ikke minst engasjert på hver sin måte i større eller mindre grad. Hytta er fortsatt langt fra ferdig "innbodd", og ikke lett å ta bilder med 10 mann svinsende rundt omkring men har knipset noen detalj-bilder for de som måtte være interessert:
"Storstua" med stor takhøyde og mye lys fra alle kanter. Her er det kun sofa, skuveseng og peis, for den som ønsker å trekke seg litt tilbake i en TV-fri sone.
Endelig fikk jeg leve ut drømmen om et bad med skikkelig "spa-feeling". Badet i "opp-stugo" oppe hos meg. Liker veldig godt takhøyden og de tykke takbjelkene som går gjennom rommet!
Mosaikk-fliser i frostet mint fra Flisekompaniet
Alle vegger er beiset et strøk i fargen "Patinagrå" Jotun Interiørbeis.
 Her på glatt-panel.
Stor stas å "flytte inn" et helt nytt sted, og skikkelig julaften å bare åpne opp esker og bokser, henge opp nye lamper, knagger, gardiner, etc. Lamper fra Bloomingville//Fru Bruun
Tøffeste peisen i gata! Denne peisen er fra Vision Line og utgjør skikkelig mye i rommene den knytter sammen, og er rett og slett et smykke. Liker godt det røffe, litt industrielle ved den!

Kjøkkenet i klassisk stil laget av en lokal møbelsnekker.Det ble valgt en svart benkeplate og svart servant- noe som faktisk er utrolig kult, og "bryter opp" litt i fargepaletten som ellers går i beige og grått og naturtoner.
Koseligste skuvsengen med pynteputer fra House Doctor// Bolina og fell fra Home&Cottage
Spisebord i svart-lasert eik med plass til alle 10! Her gleder vi oss til å samles rundt mange trivelige og ikke minst gode måltider i årene som kommer!


6 kommentarer:

 1. å gratulerer med knallfin hytte
  ikkje rart du er fornøyd
  nyt dagen klem eli:)

  SvarSlett
 2. Wow, for en fantastisk fin hytte! Elsker fargen på flisene på badet.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med en flott hytte! Jeg følger gjerne med videre! Hvilken farge har dere på «storstua»? Vi bygger hytte nå, og skal til å velge beisfarge... Denne så veldig fin ut :-)

  SvarSlett
 4. Hei! Alle vegger er beiset et strøk i fargen "Patinagrå" Jotun LADY Interiørbeis. Pga lysforhold ser den litt forskjellig ut fra rom til rom! Den er veldig, veldig fin, og er mer mot grå og blå en feks. "Drivved" som blir litt brun for min smak. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Hvor er spisebordet fra? Kjempefin hytte!! :)

  SvarSlett
 6. Hei! Hva heter parketten dere har på stuegulvet i hytten? Veldig fin.:-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...