lørdag 29. oktober 2011

FargeHJELP til tømmervegg!!!

Neste helg går deler av stua under penselen, inkludert denne originale tømmerveggen- og jeg har ennå ikke bestemt meg for hvilken farge den skal få. Og siden det er så mange flinke og kreative der ute ber jeg om DERES hjelp, for her er jeg nemlig veldig i tvil... Mange vil nok si at den er fin som den er, men jeg har bestemt meg- farge skal den få!! Den mørke- brune fargen fremstår som veldig tung og massiv og gjør stua ganske så dyster og mørk, særlig på kveldstid.. I tillegg er spottene i taket med på å gi den oransje-skjær som dere kanskje ser av bildene nedenfor, og er ikke særlig pent..

Klarer jeg ikke å tenke utenfor boksen her blir det "Chi" som resten av stua, en hvitfarge jeg har blitt veldig glad i, men tenker samtidig at det er fint med en "kontrastvegg" i en annen farge. Bortsett fra grå er jeg åpen for alle forslag (siden sofaen er brun)..Så er det noe jeg ikke har tenkt på her; bruntoner, lilla, mintgrønn, svart- bring it on!!Jeg blir glad for alle forslag!
7 kommentarer:

 1. Jeg synes ikke at du skal male den, men hvis du absolutt må, ville jeg gått for en blåtone.

  SvarSlett
 2. Nei, nei, nei. IKKE MAL DEN DA!!! Den er jo rålekker. Jeg vi ha den! :-) Nydelige kontrast til det hvite! LA VEGGEN LEVE!!! :-) he he

  SvarSlett
 3. Hva med å dekke den til med noe ferdigpanel fra byggmakker. Seriøst ikke mal den det er jo sjarm i veggn:-)

  SvarSlett
 4. Oi, ser ut til at jeg kanskje må bruke litt mer tid på å tenke, gitt! TAKK for innspill:-) Jeg er jo en skikkelig vinglepetter og klarer aldri å bestemme meg, men det ser kanskje ut til at veggen må få leve vidre...

  SvarSlett
 5. jeg syntes du skal male den. Er veldig fornøyd med sjøgløtt. en grumsete sart turkisfarge som er veldig fin til brun. Den er ekstra kul på tømmervegg. Jeg er enig med deg. mal den eller beis den i en lys farge.

  SvarSlett
 6. Må ikke male den vakre veggen da! Min mening da. Hehe. :) Men om du absolut vil male den, så hadde jeg nok valgt noe med litt kontrast til resten. Men HVA, det vet jeg ikke. Siden jeg syns den er fin som den er :)

  SvarSlett
 7. Ikke mal veggen, men mal gulvene hvite, så blir det lyst og delikat:o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...