lørdag 26. oktober 2013

JuicyJeg har vært den lykkelige eier av en juicer i mindre enn et halvt døgn- nyanskaffelsen har allerede rukket å få kjørt seg, og jeg har fortsatt klokketro på at denne definitivt ikke kommer til å støve ned oppe på kjøkkenhylla...! (Mange andre artige dubbedingser har dessverre i årenes løp funnet veien dit....)  
Juicing er visst veldig trendy om dagen, og jeg kaster meg som vanlig på alt som er nytt- ikke fordi jeg forholder meg slavisk til trender- men rett og slett fordi jeg elsker å prøve ut nye ting!!
Og i min stadige søken etter et bedre og sunnere og liv, var det vel bare et spørsmål om tid før en juicer skulle krysse min vei...

I går ble den altså min, og kjøleskapet ble fylt til randen av frukt og grønnsaker, røtter, bær og urter. Og vi har allerde rukket å starte dagen med en ingefær- shot (som fort kan bli avhengighetsdannende...) , en klassisk drikk av eple, gulrot, ingefær og jordbær- og en grønn variant bestående av agurk, spinat, brokolli, eple, lime og koriander- som fikk navnet "Hulken"Sitter du på noen juicy tips, ideer og oppskrifter- kom gjerne med dem!

Ingefærshot til 2:

5 cm ingefær
1-2 epler
1/2 lime


1 kommentar:

  1. Slik her har jeg ønsket meg lenge også, men har vært veldig skeptisk. Nettopp pga at jeg er redd den er veldig poppis i begynnelsen og støver ned i et skap etter ei stund. Men det ser jo så digg ut med disse friske juicene på morgenene og ikke minst på kvelden. Og sunt er det også. Det skader jo ikke *smile*
    Ønsker deg en flott søndag.
    klem klem

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...