fredag 1. mars 2013

Farger på impuls


Du vet du er sånn litt over gjennomsnittelig glad i farger og ikke minst i å male når du også i ferien kaster deg over møblene på hytta, og den lokale Coopén fremstår som rene godteributikken! Og du tar deg selv i vandre ut med to impuls-kjøp i form av malingspann bare fordi fargene var så fine!

Og denne gangen falt valget på tre fine farger fra Jotun, og en dus "skitten-grønn", funnet i Trestjerner Gulvmalings fargekart, "Opal" som ble valgt på stående fot og magefølelse, en nydelig gammelrosa med et hint av skogsbær, "Pashmina", og to gråfarger; "Skyggeblå" (på bildet!), og en annen industriell gråfarge med kode S6000-N.

Et par av fargene blir med hjem i kofferten for prosjekter hjemme, og hva vi malte på hytta skal dere få se straks alt er ferdig malt og tørket!

Må få kreditere min store inspirasjonskilde når det kommer til farger; nemlig Kasparas Regnbue, en superfin blogg der jeg finner mye inspirasjon til farger, med sin nydelige pallett i fine rosa, grå og nude-toner. Gråfargen S6000-N og "Pashmina" er funnet her inne! Ta en titt og bli inspirert!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...