lørdag 10. november 2012

Christmas- gift wrapping idea

Jeg elsker jul! 
..men tilhører likevel dem som synes at jula begynner i overkant tidlig- det er nesten så julestemningen er over før det hele har begynnt... Men siden jeg også er en av de som er å finne stressende rundt i butikker lille julaften med stressnivået på kokepunktet, tenkte jeg å vise frem denne innpakkningsidéen først som sist!
Da sier det seg selv at det ikke akkurat er årets julegaver som ligger pent og sirlig pakket inn i disse her- nei, langtifra- dette er noen skikkelige juksepakker med diverse ting jeg fant rundtomkring- sånn passe kaffe-høy og godt tilfreds med min nye idé. Idéen finnes nok helt sikkert allerede der ute et sted, har ennå ikke fått tid til å pløye meg gjennom årets inspirerende julemagasiner, så foreløpig er jeg nokså fornøyd med å ha kommet opp med dette som sikkert blir tidenes innpakkningsmetode!!!
Ganske enkelt med en rull robust gråpapir fra en skikkelig maleforretning (ikke en sånn fisle-rull som synes igjennom og som revner av ingenting fra bokhandelen). Rullen koster 49,- og bør rekke til årets julegaver og mere til, og er helt sikkert mye mer miljøvennlig enn alt det glorete julepapiret som produseres!

Sammen med årets store hit- nemlig washitape! Både i polka-varianter i hvit og rød fra Søstrene Grene, og 4 jule-ruller til den nette sum av 99,- fra Bloomingville, kjøpt på Bolina! Og litt neon da. Det må da være lov:-)

2 kommentarer:

 1. Så fint! Takk for god idé :)
  Ha en flott lørdag og stikk gjerne innom min give away!
  Ingrid

  SvarSlett
 2. Superfin måte å pakke inn på! Jeg er også en av dem som flyr rundt på lille julaften, hehe. Men jeg prøver å tenke at det er litt av sjarmen jeg. En liten trøst når svetten siler, bankkortet går varmt og man står og tripper i kø. ;)

  Fin blogg du har!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...