torsdag 22. november 2012

6 måneder!

Hurra for Herman!
6 måneder og en aldri så liten milepæl i livet.
 For i dag er det 6 måneder siden denne lille isbjørnen kom til verden og ble medlem av familien vår på det som antagelig var årets varmeste dag. Klokka 6 om morningen 8 dager på overtid hadde vi ventet lenge nok på deg synes vi, og endelig ga du de første tegn til at du ville ut. Knappe 3 timer senere var du endelig ute, og jeg lå der i hetebølgen og epidural-rusen og var blitt tobarnsmor, Oscar blitt storebror, og plutselig var vi en liten familie på fire! 

6 måneder har gått fryktelig fort synes vi, og hvor tiden plutselig ble av skjønner ikke jeg noe av...
På seks måneder har du rukket å bli en morsom liten kar som helst ikke vil gå glipp av noen verdens ting, elsker å følge med på alt som skjer, ler seg ihjel når storebroren løper rundt og rundt i stua eller hopper opp og ned i senga, elsker å bli båret rundt tett inntil mammaen sin, gaper etter mere mat, ruller deg rundt begge veier, elsker å sove ute, bli kost med, snakket til- og tulle og fjase.

Du har sovnet hver kveld klokka sju siden du ble født, så takk for at du har gitt oss rolige kvelder, lange netter, for at du spiser, sover, er frisk, enkel, blid og glad. TAKK for at du valgte akkurat oss, Herman- for at du gjorde familien vår komplett- vi er så uendelig glad i deg alle sammen, vi gleder oss til alle årene som kommer!1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...