torsdag 17. april 2014

Corallove!Etter 1 måneds (!) bloggpause er jeg tilbake etter å endelig hatt tid, lyst og overskudd til å knipse noen bilder igjen! Med våren i anmarsj melder også fargetrangen seg, og en dæsj korall har fått flytte inn- den nydelige arkiveringsmappen Plissé fra Hay (du finner den her!) i selskap av det geometriske fatet i samme farge som allerede har fått være med en stund- også fra Hay.

Jeg har lenge hatt lyst på en av by-posterne fra Artelleriet, men siden jeg ikke har et spesielt nært forhold til verken London, New York, Paris, San Fransico eller Bombay, måtte det bli en city-poster fra mitt elskede København i stedet! Også den i en slags noen-orange-korall (ser rød ut på bildet!) Kjøpt på Dansk Made for Rooms på Vesterbro (anbefales!) da jeg var så heldig å få en ny, liten snartur til min favoritt-by sammen med Samsung på Samsung Design Forum 2014! 

2 kommentarer:

  1. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    SvarSlett
  2. Yet and often view, Chopin's work of fiction (individual) will be brought in inside the circumstance on the very important in addition to ethical dispute the distribution engendered. https://imgur.com/a/gR6m5Pr https://imgur.com/a/0O0tIw0 https://imgur.com/a/LJzPJjK https://imgur.com/a/iwqzEpZ http://j3aymc6ofz.dip.jp https://imgur.com/a/lKtCes3 https://imgur.com/a/VG4r7I2

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...