tirsdag 29. januar 2013

Funn fra finn: Drømmen om en Sveitservilla..

.. i byens beste strøk! Om noen fortsatt ikke har fått med seg dette så er jeg er litt svak for Sveitser-stilen, og bor jo selv i et gammelt "kråkeslott". Synes alltid at det har vært noe eget med gamle hus, og går drømmen om en funkisvilla i knas er plan B definitivt å fortsette å klore seg fast i et gammelt hus!
Denne drømmen av en sveistervilla oppi gata her har ligget ute for salg en stund, så jeg lurer litt på om jeg rett og slett skal prøve meg på et skam-bud sånn 5-6 millioner under takst, krysse fingrene og håpe på det beste...?!

For såvidt jeg kan se er ikke det bassenget engang fylt opp med vann, hekken bør trimmes og lite eller ingenting har blitt gjort de siste 30 år.Men- så er det er akkurat det jeg digger ved dette objektet! Her snakker vi blanke ark, frie tøyler og maks utfoldelse! Her hadde så og si alt blitt hvitt om jeg fikk bestemme!

Jeg ønsker meg herved dette til jul, samt et ubegrenset budsjett til oppussing, et kobbel av malere til å svinge malekosten, og en splitter ny Range Rover (helst Sport) til å fylle garasjen<3
Og! Hvis jeg kan ønske meg én ting til: kanskje en pitte-liten heis eller lignende så jeg slipper å bære handleposer pluss to sultne skrikerunger opp ALLE de trappene der hver dag!! Eller aller helst noen til å gjøre slikt. Eventuelt også en til å fjerne løv fra bassenget. Tihi:)


Se annonsen her!

8 kommentarer:

 1. Fritt for å ikke male paneltaket... :-)
  -Ellen :-)

  SvarSlett
 2. Skjønner at du drømmer... det var jo et bra utgangspunkt... for en som liker å male :-)
  Tone

  SvarSlett
 3. Ikke sant....Å jeg elsker å male!!!! Ønsker meg jo også et helt malerteam til å gjøre denne jobben. Så nei, Ellen- skulle du bli invitert på dugnad her hadde den hardeste jobben blitt å drikke Cava ved bassenget;-)

  SvarSlett
 4. Ooo, det er jeg god på. :-) Sleng inn et bud 'a... :)

  SvarSlett
 5. He he.. Hadde ikke gjort noe å bo der nei. Jeg hadde nok også malt det meste hvitt..

  SvarSlett
 6. WAW JA JEG HADDE MED GLEDE MALT HER
  DRØMME
  NYT DAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 7. oi, det var fint, men HVORFOR ER DET furubrystpanel og terrakottafliser??? Deffor de ikke får solgt vettu!

  SvarSlett
 8. nydelig hus!!! skjønner hvorfor du er svak for dette!!

  Klems Diana.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...