lørdag 4. februar 2012

Kjøkkenet her i Syrinveien 3

Da var turen kommet til kjøkkenet, som ennå ikke har blitt dokumentert med et ordentlig innlegg! Også kjøkkenet har gjennomgått visse forandringer- nå sist de fine, gamle tømmerveggene som ble lyse grå. Selve kjøkkenet er et Norema- kjøkken i klassisk stil. Det nærmer seg 10 år gammelt,  og fikk også et strøk ny farge i fjor. Vi har også lagt nye fliser, se hvordan vi la flis oppå flis her! Neste prosjekt som står for tur er gulvene, som tro det eller ei; - også skal få ny farge! Male-gal, sier du?! Jepp! Og denne gangen tenker jeg grønt. Dus grå- grumse- grønn. Inspirert av veggene på United Bakeries Drammen. Skal bli gøy å finne!




Kjøkkenet har sine fordeler og ulemper. Upraktisk fordi spisebordet blir nødt for å stå midt i rommet. Men fordelene er mange; mye skapplass og mye kjøkkenbenk til matlaging. Men det beste av alt er lyset! - Lys fra alle kanter er med på å gjøre kjøkkenet ganske så trivelig og ekstra sjarmerende med sine gamle tømmervegger og gamle fine ovn!











Bord "Norden" fra IKEA i ubehandlet tre malt i hvit bengalack. Gamle, arvede pinnestoler malt lyseblå og mint. Kjøkkenet er malt egghvit og fornyet med nye knotter og skålhåndtak fra IKEA og kjøkkenfornyer´n i Drammen. Skjell- lampe fra Zanz, hylle Bloomingville og liftgardiner fra Åhlens. Oppvaskmaskinen er noen år gammel og ikke akkurat fin, men fungerer utmerket! Har derfor valgt å "gjemme" den ved å sy forheng foran.
Noen kjøkkenfavoritter: KvanumNoremaSigdal

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...