søndag 19. februar 2012

Fin fastelavn!

En riktig så fin fastelavnssøndag med skitur, snøborg og grilling av pølser langt til skogs...Med en sol som varmet i ansiktet! Påfulgt av fastelavnsboller med masser av krem og bær..Mmmm..En dag som bokstavelig talt gir påfyll, og som man kan leve lenge på!
9 kommentarer:

 1. Hei, så fin dag dere har hatt og så fine bilder :-)

  SvarSlett
 2. Åååå så fint! Nå kan jeg si: Endelig turbilder!!!

  SvarSlett
 3. Takk og takk! Da skal det bli flere turbilder! Synes alltid det er så "tungt" å dra på speilrefleksen emn ser jo at det er verd det:-)

  SvarSlett
 4. Det bollene så gode ut. Får vi sånne neste søndag? :-)

  SvarSlett
 5. Jepp, det kan dere faktisk! For det ble så mange at vi måtte fryse halvparten!

  SvarSlett
 6. Det ser helt herlig ut! Her ble det dessverre ingen fastelavnsboller i dag, men med bursdagsfeiringene vi har hatt i det siste ble det vel mer enn full dose sukker på oss uansett ;) Ha en super ukestart! Klemmer

  SvarSlett
 7. Hei:)

  Fant deg via en kommentar på Øyeblikk sine sider og har lest meg litt bakover i innleggene dine.
  Fallt fullstendig for det hvitmalte gulvet på stua di, har hatt lyst å gjøre det samme selv men er litt på vent fortsatt. Men jeg må innrømme at jeg ble ekstra inspirert når jeg så hvor fint det ble hos deg.

  Legger meg til som følger for hit skal jeg tilbake for mer inspirasjon:)
  Ha ei god uke,
  Hanne:)

  SvarSlett
 8. Så hyggelig å høre, tusen takk:-) Ja, jeg måtte gå en stund i tenkeboksen før jeg turte å "gå for det" men har ikke angret et sekund! Erget meg mer over de mørke og dystre gulvene som var, enn jeg irriterer meg over en stødott her og der.. Men det skal sies at jeg er ganske glad iå støvesuge:-) Lykke til i valget, det blir sikkert fint!

  SvarSlett
 9. Legg ut oppskift på de bollene da? eller send meg på facebook.. jeg vil lage det NÅ! Knar du for hånd? jeg har ikke en kjøkkenmaskin som kan elte deig.. bare food processor. de ser så gode ut, kan feire fastelaven litt på etterskudd..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...