onsdag 30. november 2011

Advent i Syrinveien 3

Da var julen kommet hit til Syrinveien 3 også, og både pinnekjøtt, kålrabistappe, medisterkaker, risengrynsgrøt og riskrem med rødsaus har allerede rukket å finne veien både til bords og til sultne mager! Sett bort fra feber og sykdom; her er idyllen fullkommen: Sviblene blomstrer, lysene er tent, og 24 små kalenderpakker er pakket inn. Jeg er skikkelig jule- glad og er en skikkelig tradisjons-nisse, så jeg gleder meg stort til de neste ukene, til helgen skal det pyntes  til jul og pepperkaker bakes! Godt vi kan ta med julestemningen inn når vinden piper rundt hushjørnene, og det fortsatt er grønt gress og plussgrader ute!


3 kommentarer:

 1. Sissel Myrbakken Sæther30. november 2011 kl. 18:54

  Pinnekjøtt og kålrabi? Når kan vi komme? Har ikke rukket å få adventen inn her borsett fra 4 lys i en (annen) stake (enn planlagt). Med 3 (00) barn har jeg bare rukket å planlegge julemesse-arbeid, klassekontakt/juleavslutning med loddsalg/ gaver/ kaffe/ kaker u name it. Men! Jeg har laget biscotti! Riktig nok til en messe det også, men jeg lagde så jælma mange at det ble litt til overs! Kaffe latte og biscotti mens bråkmakerne ser på Bernhard Brannbil og Timmy Tid er jo diggers da:)Fine kalendergaver du har pakka inn da, så flink du er! Har gjort det én gang. Sleit meg ihjel med å finne 48 gaver- I år blir det kjipesen-sjokolade-kalender- og en give away-kalender fra Isbilen til Henri!

  SvarSlett
 2. Så flink du er!!!!

  SvarSlett
 3. he, he, he- jeg ler meg ihjel, sissel:-) Du er morsom! Særlig her jeg sitter og har litt angst for å få tvillinger...Synes det er slitsomt med ett- tenk om jeg får 3(00) barn!!!!!!!!!Da blir hvertfall pakkekalenderen offisielt avskaffet her i huset og kjipesen-kalendere til alle mann!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...