søndag 26. januar 2014

Oppdatering fra gutterommetDa har lillebror flyttet inn, selvom rommet fortsatt ikke er 100% ferdig. Men siden sist har fjell blitt malt rett på veggen, gamle tregulv har blitt lysegrå, innebygget køyeseng har blitt senket og snekret til- og veggene har blitt hvitere enn hvitest. Den gamle, gode hylle-traveren "Expedit" fra IKEA henger fortsatt med (for makan til bedre oppbevaringsløsning skal en lete lenge etter!!) Og nyanskaffelsene kaninlampen, knallkul/gul kabellampe fra NUD Collection og oppbevaringskurver fra Ferm Living- (alt forøvrig fra fineste Bolina!) er med på å sette den lille ekstra prikken over i-én!

Nå mangler bare guttas helt egen "kunst"på veggene og annet småtteri som gir rommet en dæsj personlighet, og et par andre praktiske ting som mer belysning, en rullegardin etterhvert som vi går mot lysere tider, og et "String" hyllesystem som er tiltenkt den ene veggen. Og så tenker vi å lage noe gøyalt ut av den øverste køyesengen i finérplater. Sjørøverskute? Slott? Borg? En liten hytte? Her er ideéne mange!

Farger:
På vegg: Jotun "Chi" (glans 10-supermatt)
Gulv: Trestjerner Gulvmaling spesialblandet til en mellomting mellom Jotuns "Morgendis" som vi synes var for lys og "Tåkedis" som ble for mørk. Vi ønsket oss en slags lys cement.
Vegg: Jotun "Alladin" og "Skyggeblå" (fjell)
Har fått mange spørmål ang den mintgrønne stigen når den har vært vist frem tidligere, den er dessverre malt for lenge siden, så den har jeg ikke lenger fargekoden på!

1 kommentar:

  1. For et NYDELIG rom, heldig er lillebror som får bo der!
    :-) Ha en fin kveld!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...