lørdag 10. august 2013

Muuto lampMuuto E27 Pedant Lamp har stått på ønskelisten en aldri så liten evighet, og med nytt bad bød endelig anledningen seg til å kunne gå til innkjøp av denne lampen! Siden fargene på badet går i lys beige og hvitt var valg av farge lett denne gangen, som ellers kunne bydd på litt av en utfordring når det gjelder valgets kval for denne ubesluttsomme jenta, da lampen kommer i nesten et dusin fine farger!

Ekstra gøy føles det når man kan lykkes med et litt utradisjonelt valg (i baderoms-sammenheng velogmerke) og samtidig kunne smykke hjemmet med noe fint man lenge har hatt lyst på! Og med det store speilet blir det nesten "dobbel effekt" og det føles ut som vi har dobbelt opp av lampen.

Som dere ser av bildene gjenstår det fortsatt noen småting før vi er heeelt i mål med badet. Listing, servanten som hadde litt lengre leveringstid, et innebygget sevantskap vi ikke får laget før servanten er på plass, og når det er i boks kan rørlegger´n endelig komme og skru på armaturer! Da skal jeg nemlig beundre min nye lyskilde fra badekaret- og tror den vil sette den ultimate prikken over i-én på helheten!6 kommentarer:

 1. Hei! Så flott det ser ut. Hva heter flisene og fargen? Og hvilken str er det på flisene?

  SvarSlett
 2. Hei! Tusen takk! Flisene er av merket Marazzi og er kjøpt på Modena Flis her i Drammen. Flisen heter SistemN og fargen Neutro Bianco Puro. Vi har 60x60 på gulv og 30x60 på vegg med hvit fugemasse.

  SvarSlett
 3. Wow, for et lekkert bad dere får,heldige;) først trodde jeg det var slette vegger, men når jeg ser nærmere så ser jeg de store flisene.
  Vi vurderer nemlig en del slette vegger når vi begynner på det prosjektet! Herlig inspo;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, relativt store fliser! Måtte bli fliser siden mannen tross alt er flislegger av yrke;-) Slette, hvite vegger er veeeeldig fint da. Det var oppe til vurderering det og, men siden huset er en gammel trevilla som "beveger" en god del på seg var vi redd for sprekker, selv med rupanel og våtromsplater under. Gøy å få fint bad- bare å glede seg:)

   Slett
 4. Badet ser nydelig ut! Herlig stemning. Vi driver og renoverer selv nå, og er midt prosessen. Phu for et styr, hahaha:D Hvor har dere fått tak i den kurven? Vi er på jakt etter sånn. Hører rykter om at de finnes på Kapp Verde, men det er liksom litt langt, hihi:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maya, og beklager sent svar- er dessverre ikke så flink til å følge opp kommentarene her inne på bloggen...! Men om du ser dette så var kurven engang kjøpt i Kirsten Visdals butikk "Kvist" på Majortstuen som nå dessverre nå er nedlagt. Men jeg vet den er håndlaget i Senegal og skal vidra til bærekraftig utvikling ift, arbeid for kvinner der. Men kanskje blir det litt i lengste laget også...;-) !?!?! Kanskje google det, eller høre med Kirsten hvor hun i sin tid kjøpte dem... LYKKE TIL med oppussing selv:-)

   Slett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...