fredag 31. mai 2013

Farvel, du vakre Mai!1. Mai tar vi oss gjerne en lengre tur til skogs, og i år kunne vår tre år gamle sønn lære oss at vi fant Tussilago farfara på turen! Hepatica nobilis lå på sin side som et blått teppe innover skogen, mens hvitveisen fikk være med hjem på kjøkkenbordet der den i all sin enkelhet konstanterte at det med sikkerhet var VÅR!

Verdens kuleste, søteste, pyntede potte med små fargerike ulldotter og to, små solsikke- spirer i ble med hjem fra vår natur-og kultur barnehage, og oppi den står en liten "Oscar"- spire og en liten "Herman"- spire og strekker seg mot sola og kappes om hvem som har grodd mest i løpet av natten! Det er stor stas å vanne den lille spiren og måle hvor mye den vokser fra dag til dag! 

Mai byr også på liljekonvall, syriner og kirsebær- trær i full blomst som eksploderer rundt meg i et fyrverkeri av farger og lukter! Og jeg liker småsko, jeg liker å spise is i sola, og jeg liker å drikke kaffe ute på trappaJeg liker syttende mai, bunader og små, nyfødte lam! 

Farvel, du vakre måned- du er kanskje den fineste av dem alle!


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...