fredag 26. april 2013

Bestevenner!


Dette fine trekløveret, som egentlig er et firkløver (fjerdemann går i en annen barnehage, og var ikke tilstede da bildene ble tatt..) har fulgt hverandre (nesten) hele veien siden de var ett år gamle og begynnte i samme barnehage. Guttene våre fant hverandre fort, og som en stor bonus førte Oscars valg av venner at det fulgte med noen superhyggelige foreldre med "på kjøpet":-)
For en mamma som måtte sette seg på toget og reise inn på jobb i hovedstaden hver dag, var å fint å levere fra seg en liten gutt og vite at han faktisk ikke kunne hatt det bedre enn å leke med de små kompisene sine dagen lang! 
Barnehagen de først begynnte i ble desverre lagt ned, men disse tre går nå i samme barnehage, og sistemann har vi heldigvis fortsatt veldig god kontakt med- og de blir nok gjenforent når de om bare to år begynner på skolen! Det er trygt og godt å vite at man har gode kompiser når man skal begynne i første klasse og ta det virkelige steget ut i den store verden "på egenhånd"!
Bildene er tatt av min flinke fotografvenninne (og mammaen til Mathias i midten) Michaela Nemeckova//Gullungene. Franz Christian til venstre og Oscar til høyre på øverste bildet, motsatt på nederste. Augsust var ikke med på bildet, men er altså det fjerde blad som gjør firkløveret vårt komplett!

1 kommentar:

  1. Nå fikk jeg skikkelig hjerteklapp! For noen nydelige bilder! Så lekne, originale og vakre! De må blåses opp i største tenkelige format og pryde hedersveggen i stua, spør du meg! God fredag til deg! Klem fra Beate

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...