søndag 16. september 2012

Høst på henget!

Like sikre høst-tegn som at lufta blir skarpere og løvet blir gult på trærne- er når de varme plaggene sakte men sikkert sniker seg opp på drivvedhenget på soverommet. Florlette sommerkjoler og lyse blonder må vike plass for ull og tjukke gensere, og farger som grått, militærgrønn, oker og burgunder inntar garderoben. De siste årene har jeg laget meg en liten tradisjon ved å unne meg selv en fin genser i skikkelig ull hver høst fremfor to-tre "billige", og i år som i fjor røk jeg atter en gang på Acne. Så denne måneden blir det nok et og annet spagetti med ketchup- måltid på denne familien, for å si det sånn...
Forrige uke var det nemlig en mor som tilfeldigvis ramlet innom en viss butikk her i Drammen der høstnyheter fra favorittmerkene hang på rad og rekke. - Langt over budsjett og helt utsolgt i aktuelle størrelser, men denne moren var likevel ikke vond å be, og fant plutselig seg selv trekke kortet med klamme fingre etter at de søte butikkdamene hadde kommentert hvor skjønn babyen hennes var og overbevist henne om at mammaen (til tross for sine tretten ekstra kilo) gled lett inn i en XS (!)
En halvtime senere kunne hun spasere glad og fornøyd ut av butikken, mens kjøpegalskapen kicket inn- rev, slet og herjet rundt om i kroppen- mens neseborene vibrerte, blikket flakket, og hun forsøkte å overbevise seg selv om at kjøpet var verd å spise tørt knekkebrød for, hver dag resten av måneden!
Så i skrivende stund er det en god og varm mor som tusler rundt i en litt dyr, men akk så fin burgunderrød genser i størrelse extra small, mens mann og barn ikke ser ut til å sulte foran brødboksen foreløpig, og gafler i seg en litt sen søndags-frokost, som består av egg og bacon her i huset. God Søndag til alle der ute:-)
Drivved- heng lager du enkelt ved å henge en drivved-grein etter små kroker og fisketråd i taket. Dekorativt og fint å henge frem fine plagg på! Godt at det finnes enkle, fine og ikke minst billige og selvgjorte ting som kan gjøre opp for litt dyrere prioriteringer i hverdagen!


1 kommentar:

 1. My brother recommended I might like this website.

  He was entirely right. This post truly made my day.
  You can not imagine just how much time I had spent for this information!
  Thanks!
  Review my site http://shullo.com/?module=VioletSext&params=73409

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...