torsdag 24. mai 2012

Nytt familie-medlem og ny uke fra Instagram

Endelig kom lillebror som vi har ventet så lenge på! Lucas kom med go´-været, syrinene og liljekonvallen- og endelig er vi hjemme etter noen varme (og klamme!) dager på sykehuset! Gleden er stor over å ha fått en frisk og fin liten gutt, og jeg logger av noen dager for å bare nyte dagene med min lille familie-  disse dagene som går så altfor fort og som aldri kommer tilbake.. Jeg skal sørge for å kose meg i det fine været, unne meg en is eller fem, bli kjent med vårt nye familiemedlem og snuuuse inn duften av nyfødt.Viser noen bilder fra uka som gikk, og kommer helt sikkert til å oppdatere Instagramen! Følg meg gjerne på @benode!







Var absolutt ikke forberedt på å gå så lenge over tiden og humøret har mildt sagt vært opp og ned. Uken som gikk har derfor vært litt som 17. Mai- været: fra skiftende byger til regn og strålende sol. - Det har vært tårer, latter og frustrasjon om hverandre. 
17. Mai feiring i Solbakken Barnehage, leker, pølser, kaker og is. Og en liten gutt med norsk flagg som helst ville slippe å i toget..
17.Mai frokost hos gode venner som inkluderte mengder av sterk kaffe og relativt høyt lydnivå. Representert av både 17.Mai trompeter og bass-gitar;-)
Lunch på United Bakeries i godt selskap og med en bombe av en kaffe: Is- mocca-shake med skjokoladesaus og krem!
Syrinene blomstrer i Syrinveien! Så kom liljekonvallen, varmen, og endelig kom Lucas også!
På italiensk isbar med Mommo&Max
Lille, store Lucas veide 3890 g og 50 cm lang, og kom som forventet i rakett-fart på bare 3 timer- hele 8 dager etter termin! Oscar synes det var veldig stas å bli STORE-bror. Veldig stor er han!

fredag 18. mai 2012

Syrinveien 3- før og nå:

De siste tre årene har vært preget av iherdig og tidvis konstant oppussing, og venner og familie har ristet på hodet etterhvert som vi har gått løs på rom etter rom. For i tillegg til helt nødvendige tiltak som utskiftning av vinduer, maling av selve huset utvendig og oppgradering av ute- arealene osv. er det omtrent ikke en eneste krik eller krok som har fått være uberørt av penselstrøk og malekost!
Da jeg tok backup på Mac´en her om dagen, bladde jeg meg litt bakover i "gamle" album, og fant disse bildene fra sommeren 2009 da vi flyttet inn, og måtte bare dele de med dere! For som dere ser av bildene, er det kanskje fler som deler min mening i at det var i overkant mye brunt, og mange liter lys maling har vært helt, helt nødvendig!!!! -Før og etter- bilder er alltid gøy, så i dag viser jeg disse:
Mange ristet nok på hodet i sitt stille sinn da vi forbarmet oss over dette gamle "kråkeslottet", men heldigvis så vi en liten perle med stort potensiale, som etter mange, mange liter maling og timer med egeninnsats har vist deg å være en liten uslepen diamant:-) 
Da vi gikk på visninger den våren vi kjøpte leiligheten her i Syrinveien, så vi etter noe vi kunne forme litt selv uten å være et totalt oppussings- objekt, fremfor noe relativt nyoppusset som kanskje bar preg av andre menneskers smak og valg av innredning.
Når jeg ser tilbake på disse bildene er det kanskje kjøkkenet som har gått gjennom den største forandringen. Vi har ikke byttet kjøkken, men malt fronter, gulv, vegger, skiftet håndtak og knotter, lagt nye fliser og skiftet ut noen av hvitevarene. Hold dere fast:
Straks vi er ferdig med et rom, er det alltid et nytt som står for døren! Jeg blir stadig spurt om jeg aldri går tom for noe å blogge om, og svaret på det er neida- langt ifra, det er det ingen fare med; både baderom, barnerom, vinterhage, veranda, og mye, mye hagearbeid venter fortsatt på tur- så det er bare å følge med her i 1. etg i Syrinveien 3.
Brunt, brunt og atter brunt....Det var nesten til å bli deprimert av alt det brune.....Nå: Endelig HVITT:

mandag 14. mai 2012

Uke 40 og ny uke fra Instagram

Ny uke, fortsatt ingen baby, uke 40 med det lille nurket som tydeligvis ikke har det særlig travelt, termin i dag, og nok et lite lappeteppe av små hverdagshendelser fra uka som gikk-  og som vanlig blir ekstra fine etter en aldri så liten tur innom Instagram!














Uke 40 og venter fortsatt...Takk til alle som spør- sånn går det når man spår og kringkaster en tidlig fødsel, og det likevel ikke skjer..
Snev av sommer: sure bringebær med melk og sukker
To ny-anskaffelser i hus denne uken: ennå en gul gravemaskin og Apple-TV. Så vi endelig kan se Pingu på youtube- på TV`en!  Akkurat det vi trengte! Takk til Max;-)
Pappa A og lille O
Iskaffe-sesongen har begynnt!
Leketøy på 3 og 4 hjul som fikk lufte seg i helgen
Morgentur oppover i åsen, med utsikt ned til fine, fine Drammen <3
Lørdag morgen tilbringes i skateparken
Varm toddy på morgenkvisten til gutten som skaffet seg en real blåveis ved å hoppe rundt med dynetrekk på hodet
Selvportrett i morgensol
Pappa i bowlen
Oscar i bowlen
Sk8 or die!
Vaffel- søndag. Med rømme og nyrørte bær.

lørdag 12. mai 2012

Betong!



Viser et lite bildedryss fra skate-session tidlig lørdag morgen i betong-parken under motorveisbrua her i Drammen. Betong (eller bettong som det uttales her i byen) er et materiale som alltid har facinert meg- også i interiør-sammenheng. Jeg synes det er noe spesielt over dette harde, grå og kjedelige, men urbane og industrielle materialet. Har sett noen skikkelig fine hjem i forskjellige interiørblader der noen har tatt noen dristige men dog så vellykkede valg der betong har vært involvert. Selv drømmer jeg om å bygge mitt eget hus engang i tiden, men blir aldri enig med meg selv om jeg ville gått for en klassisk og nostalgisk stil- eller stramt og moderne med mye innslag av materialer som nettopp betong. Jeg kan se for meg både noen skikkelige fine betonggulv, kjøkkenbenk med en avrundet bar-del i betong, en kul betong-vegg, badekar i betong og en svær peis/grue- også i betong! Mye muligheter med dette materialet, altså! Og facinerende er det å se noen gli mykt og smidig som en katt rundt i betongbuene i skateparken- fint vi har en flink skateboard-pappa som kan kunsten, Oscar blir nemlig aldri lei av å dilte etter- og ekstra stas er det å få sitte på armen og droppe inn i bowlen!







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...